Montfort Promotion

Aezelemert informatie voor bewoners / marktdeelnemers / entertainment

Op de dag van de Aezelemert is het parcours toegankelijk voor opbouw tot 10 uur. De markt is van 11 tot 17 uur. Vanaf 10 uur mogen er GEEN wagens meer op het parcours wegens de veiligheid. Na 17 uur mogen er weer wagens op het parcours voor het opruimen, echter WEL STAPVOETS wegens late bezoekers die wellicht nog rondlopen.

Vanaf 18:00 ongeveer is meestal de route weer open voor verkeer. Let even op. Café de Vogel heeft vaker tot ’s avonds laat vergunning voor een afsluiting van de markt voor het café wegens live muziek.

Marktkooplui kunnen zich melden bij Euromarkten bij aankomst en krijgen een plek toegewezen.

Inschrijvers via Montfort Promotion en entertainment kan zich melden bij het dorpshuis bij de organisatie. Vanaf half 9 is de organisatie beschikbaar bij het dorpshuis. Parkeren voor entertainment is mogelijk op de Julianastraat (LET OP, na 10 uur volg route via Huysbongerdweg, Oude Brachterweg, Wilhelminastraat). Voor bedrijven die via Montfort Promotion (en niet via Euromarkten) hebben ingeschreven, is er een zeil beschikbaar tegen 20 euro borg (contant). De organisatie kan u de plek van uw kraam doorgeven.

Op de dag van de markt (vanaf 6:00 uur) geldt er een parkeerverbod op / langs de route. Het paaltje aan de Wiejerd is open voor bereikbaarheid van de woonwijk Hendrik van Gelrestraat / Karel van Egmondstraat.

Parkeren is mogelijk in de straten om de straten om de marktroute heen, mits er geen hinder voor doorgaand verkeer ontstaat. Houd u aan de verkeersregels!