Montfort Promotion

Knutsel een prinsensteek

Kleur, knip, maak een foto en win…

Deze actie is afgelopen

Montfort Promotion organiseert een knutsel/win carnavalsactie voor de kinderen van Montfort. Om de vreemde Vastelaovendj dit jaar toch niet zomaar voorbij te laten gaan, hebben we samen met de carnavalsvereniging D’n Uul van den Grauwert en de jeugdcarnavalsvereniging de Moferter Uulkes een knutsel-je-eigen-prinsensteek-actie opgezet. Het ontwerp en de druk is mede mogelijk gemaakt door Ruud Snijders uit Montfort.

De knutselplaten worden/zijn op school en op de kinderopvang uitgedeeld. En zijn daarnaast gratis af te halen bij de Coop en bij Cafetaria Roerdalen.

Kleur, knip en niet of plak jouw mooiste prinsensteek in elkaar. Maak een originele leuke foto met de prinsensteek op je hoofd en laat je ouders/voogd de foto hieronder uploaden. Uit alle inzendingen trekken wij na aswoensdag enkele winnaars. De prijzen worden coronaproof bij jullie thuis afgeleverd.

Veel knutselplezier. En kijk ook eens naar de kleurplaat van de carnavalsvereniging bij de Coop. Of doe mee met onze carnavalsspeurtocht!

Bekijk knutselfoto’s die reeds ingestuurd zijn…

Stuur jouw foto in en win!