Grote Speurpieten Actie

Grote Speurpieten Actie

Omdat er dit jaar geen intocht in het dorp is en er vele festiviteiten afgelast zijn, hebben we als Montfort Promotion een leuke speurtocht georganiseerd voor de kinderen van Montfort. Van zaterdag 21 november t/m zaterdag 5 december kunnen jullie in Montfort op zoek naar onze speurpietjes. Deze speurtocht is geheel corona-proof, en iedereen kan de speurtocht doen wanneer hij/zij er zin in heeft.

LET OP! De formulieren kunnen tot en met 5 december 12:00 uur worden ingeleverd / ingezonden.

Bij 16 ondernemers, aangesloten bij Montfort Promotion hangt ergens op een raam of bord een Speurpiet. In deze Speurpiet zit een letter verstopt. Verzamel alle 16 letters en hussel ze tot een woord dat met de Goedheiligman te maken heeft. Heb je het woord gevonden? Vul het dan in op het formulier, en lever het in bij Cécile Bloemen kruiden en meer of bij Boom Fietstechniek of vul het in op onze website. Formulieren / meer informatie is te vinden op onze website, en bij Cécile Bloemen Kruiden en meer / Boom Fietstechniek.

Onze ondernemers stellen meerdere leuke prijzen ter beschikking. Iedere kleine deelnemer krijgt sowieso een klein cadeautje bij het inleveren van een papieren formulier. Op 5 december worden de prijswinnaars bekend gemaakt via onze facebook pagina en website. Dus like (en deel) ook even onze facebook pagina. Winnaars krijgen ook nog persoonlijk bericht.

GA SNEL NAAR DE SPEURACTIE PAGINA

Veel speurplezier namens de ondernemers van Montfort.